Keramicar Beograd


Danas, posao keramičara, pogotovo u Beogradu spada u deficitna zanimanja. Da bi ste uspešno radili kao keramičar potrebno je dosta godina prakse i učenja, raznovrsnog i skupog alata i naravno neophodno je da volite posao keramičara. Sa ponosom volimo da kažemo da keramika Mladenović ispunjava sve ove uslove.

Keramika Mladenovoć je nastala višegodišnjim radom u struci i osnovna delatnost su sve vrste keramičarskih radova, počev od pripremnih radova za postavljanje podnih i zidnih obloga, preko postavljanja keramičkih pločica, granitnih, mermernih i drugih pločica, kao i ugradnja prirodnog kamena i postavljanje parketa-tarketa .

 

image3.jpgimage4.jpgimage2.jpgimage8.jpgimage6.jpgimage1.jpgimage7.jpgimage5.jpg

Najbolje ćemo se predstaviti ako kažemo da smo odgovoran i pouzdan tim koji strogo vodi računa o poštovanju rokova i kvalitetnom postavljanju podnih i zidnih obloga. Zahvaljukući tome, stekli smo veliki ugled kod svojih klijenata.

Keramika Mladenović poseduje iskustvo od preko 15 godina, pretovorili smo veliki broj površina u keramiku i kamen u Srbiji i Rusiji.Ukoliko vam je potreban Keramičar u Beogradu ili bilo gde u Srbiji, kontaktirajte nas, vrlo rado ćemo vam izaći u susret

 

 

AddThis Social Bookmark Button