Postavljanje - Ugradnja Prirodnog Kamena


Keramika Mladenović se dugi niz godina uspešno bavi ugradnjom prirodnog kamena svih vrsta, boja i oblika. Bilo da želite da obložite zidove, fasade, popločate dvorište kamenom, mi ćemo vam ispuniti svaku želju.
 
postavljanje-kamena5.jpgSl.29.jpgpostavljanje-kamena2.jpgpostavljanje-kamena3.jpgSl.19.jpgSl.30.jpgpostavljanje-kamena6.jpgSl.21.jpgpostavljanje-kamena1.jpgSl.33.jpgprirodni-kamen-stepenice.jpgSl.32.jpgSl.6.jpgpostavljanje-kamena4.jpgpostavljanje-prirodnog-kamena.jpgSl.20.jpg

Vrste Prirodnog Kamena


Lomljeni Prirodni Kamen - Debljina lomljenog kamena se kreće u rasponu od 1 do 10cm. Debljina od 1-2cm se koristi za oblaganje zidova, 3-5cm za izradu staza za automobile, a 5-10cm uglavnom za izradu velikih ograda i potpornih zidova.

 Sečeni Prirodni Kamen – Pretežno se koristi zaoblaganje zidova i stubova, kao i za izradu dekorativnih zidova. Najčešće se seče u debljini od 2 do 10cm u zavisnosti od zahteva klijenta. Razlikujemo:

Sečeni prirodni kamen - štranglice

 

1.Štranglice koje predstavljaju moderno rešenje za vaš dom. Namenjene su za dekoraciju vašeg prostora, kao što su zidovi, kamini, šankovi, a takođe je i perfektno rešenje za oblaganje spoljnih površina. 

 

sečeni kamen

 

2.Bunja i Krajc – ručno obrađeni kamen,različitih debljina koji se koriste za oblaganje zidova
 

 

veštački dekorativni kamen

 

 

Veštački Dekorativni Kamen – svojom lepotom u potpunosti prikazuje izgled prirodnog kamena. Korisniku se na taj način pruža mogućnost da sa manje novca dobije efektan prostor. Veštački kamen je zadržao formu prirodnog kamena sa širokom paletom boja koje će zadovoljiti i najprobirljiviji ukus.

 

 

 

Malo je materijala za oblaganje koji imaju bolju karakteristiku od kamena. Lako se čiste i održavaju, a u zavisnosti od vrste izabranog kamena, dobićete stilski efektan ili moderan izgled. Kada birate materijal za oblaganje vaših zidova, podova itd, imajte na umu da je kamen jedini materijal koji će vremenom izgledati bolje. Trajaće bukvalno zauvek.

AddThis Social Bookmark Button