Postavljanje Pločica u Kupatilu


Keramičarski Radovi - Keramika Mladenović pruža uslugu postavljanja pločica u vašem kupatilu po najsavremenijim standardima. Postavljanje pločica u vašem kupatilu se smatra jednim od primarnih zadataka, nije jeftin, ali je dugotrajan i svakako se isplati uložiti u njega.

postavljanje-plocica-kupatilo4.jpgpostavljanje-plocica-kupatilo7.jpgpostavljanje-plocica-kupatilo8.jpgpostavljanje-plocica-kupatilo3.jpgpostavljanje-plocica-kupatilo2.jpgpostavljanje-plocica-kupatilo5.jpgpostavljanje-plocica-kupatilo1.jpgpostavljanje-plocica-kupatilo6.jpg

Prilikom uređenja vašeg kupatila, treba voditi računa o rasporedu elemenata, njihovom dizajnu i dezenu i naravno pravilnom odabiru pločica. Pločice u vašem kupatilu mogu biti mermerne, granitne ili najčešće keramičke koji se ističu povoljnim cenama i velikom izboru dezena.

Izbor dezena pločica za kupatilo zavisi od dezena sanitarija, elemenata, ali takođe treba voditi računa i o kvalitetu. Pločice za vaše kupatilo treba da budu otporne na habanje i da imaju mali procenat upijanja vode. Takođe, pločice moraju biti otporne na hemikalije koje se koriste za čišćenje i održavanje vašeg kupatila.

Pored dezena pločica, važne su i dimenzije kao i način postavljanja. Keramika Mladenović će vam ponuditi niz kreativnih ideja za postavljanje pločica u vašem kupatilu.


 

AddThis Social Bookmark Button